Nova Kaledonija

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Nova Kaledonija

Некретнина на продају на Новој Каледонији

Нова Каледонија је француска територија у јужном Пацифику која укључује десетак острва. Позната по плажама обложеним палмама, има лагуну пуну подводног живота која је са својих 24.000 квадратних километара међу највећима на свету. Огромни корални гребен окружује главно острво Гранд Терре, омиљено одредиште љубитеља роњења. Главни град Ноумеа дом је бројних ресторана и луксузних продавница у француском стилу.

Нова Каледонија је француска прекоморска територија која се налази на југозападу Тихог океана, источно од Аустралије. Када су Французи колонизовали Науру, поседовали су земље у земљи. Неки су колонисти дати у приватно власништво, док су други Канаци додељени као „резерве“. Али ове резерве остају француско власништво.

 

Ако желите да купите некретнину на продају на Новој Каледонији, поступак није превише лак.

Баш као и друге пацифичке земље, власништво над земљиштем на Новој Каледонији је тешко успоставити. Стицање права на земљиште за најам је тешко због традиције предака преношења права својине на земљи. Осим овога, постоје спорови између колонизатора и староседелаца око тога ко заиста поседује земљу.

Постоје различита места на којима бисте могли потражити некретнину на продају на Новој Каледонији.

Фаубоург Бланцхот је дом прелепих зграда и колонијалне архитектуре. Овај округ Ноумеа подсећа на крај деветнаестог века и још увек задржава готово шездесет колонијалних зграда.

 

 

Поиндимие се налази на североисточној обали главног острва Нове Каледоније, Гранде Терре. То је одлично место за сазнавање више о каначкој култури. У овом северном делу земље племена живе врло једноставним животом са становањем и основним објектима. А могло би бити идеално за пресељење и куповину ваше имовине на продају у Новој Каледонији

Село Боураил је живописни град са многим историјским зградама, као и стари светионик на Гуароу и стара војна пошта. Музеј Боураил нуди увид у

историја Нове Каледоније, а можете видети и последњу гиљотину која се користила у земљи. Изван самог града налази се корални гребен, наведен као УНЕСЦО-ова светска баштина. Један од најпознатијих споменика овог града је Бонхомме де Боураил, стеновита формација на обали која своје име носи по наводној сличности са човеком који носи шешир.

Тако можете одабрати једно од ових величанствених острва где купујете некретнину на продају на Новој Каледонији и сигурни смо да ћете пронаћи право имање за вас.

  •  
    Селим се у Нову Каледонију. Исељени и живе у Новој Каледонији

        Сада смо усред љетне сезоне. Туристи упадају на најсунчаније плаже, многи траже ласт минуте дестинацију како би могли уживати у миру након интензивне године рада и жртвовања. Сви знамо да је љето најтрајнија сезона из разних разлога. Али зашто се ограничити на кратак период? Боље ћемо обја ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 27848

Prodaja Покретна кућа, Nova Kaledonija, Nouméa, Nouméa, Nouméa

Reserved negotiation
Prodaja
Покретна кућа

58 m²
покретна кућа на продају
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB